ignorance is your new best friend

Var bara någon timme på gymet förut. Men körde hårt asså haha, ben o rumpa också, kommer inte kunna gå imorgon fan! Och så kommer vickan och eve typ innebandy och springnördar med världens benmuskler, känner mig lite dålig asså.. Är inte alls van att träna benen och springa och sånt, det är så sjukt tråkigt.. Och klättning är nästan bara överkropp liksom. Men det tränar vi snabbt upp ;)


det där är jag snart! haha gaalet


just remember to smile



i dont know if you noticed anything missing

Kom hem för ett tag sen från väldigt tråkig skoldag, usch. Och än så länge har jag typ kollat tv, tagit bort sminket och tvättat navelpiercingen, ajjj.. Lite senare ikväll drar jag med mina brudar till gymmet, duktigt ju hihi. Får se om det kommer några bilder från det sen!

bild från neas. jag lisa och ida, verkligen sjukt vad jag saknar dig ida!


mys med evebabe


fika med varm oboy och massor med grädde, muuums. vi gick och mötte vickan lite senare också, blev film och en hel del snack. trevlig kväll med underbara tjejer! nu ska jag snart lägga mig i sängen tänkte jag. godnatt ♥

tips på ansiktsprodukter..


Tänkte bara tipsa om dom här ansiktsprodukterna från the body shop. Helt kär i den affären alltså, och alla tre hittades på rean. En body lotion, en peeling och en rengöringstvål. Något av det bästa jag har testat, love it!

sunday

Har nyss gjort ansiktsmask och hårinpackning och nu sitter och segar i soffan och ser på one three hill. Borde egentligen gå ut lite i det fina vädret men har ingen ork till det nu. Så skönt att bara inte ha någonting att göra bland! Innan har jag hatat söndagar men nu tycker jag bara det är mysigt. Tror inte att det kommer hända så mycket mer idag, Evelina kanske kommer in ett tag. Ha en bra söndag snyggingar!


bjuder på en bild från julas någon gång som ni nog inte har sett, hahaha minen! xd


navelpiercing done!



det gjorde inte lika ont som jag trodde att det skulle göra, men ändå obehaglig känsla med en jävla nål genom naveln haha.. gör mycket ondare efter dock. och så måste man tvätta jättenoga, ingen alkohol, inte solarium och inte bada.. och så tar det ju 3-6 månader för det att läka helt, men värt de tycker jag nog! :)

klicka på f5 och se den nya designen

har ändrat om i stort sätt alla koder i stilmallen & kodmallen, och det tog tid kan jag säga! och som sagt, header kommer snart. vad tycker ni? :D

Dagens i svartvitt



och yes jag är medveten om att andra bilden är suddig..

how can i give anymore, when i love you a little less then before?

You can't play on broken strings..

Och så var det fredag igen, sjukt hur fort veckorna går! Känns som att det nyss var måndag.. Skolan dag var typ helt vanlig, redovisade historiauppsatsen och lite. På lunchen vart det pizza med vickan bea och jimmy, och jimmy bjöd eftersom att jag hjälpte han på matten med ett tal, haha !? Skapligt värt iaf :) Ikväll ska jag bara vara hemma som det ser ut nu, sånt kan också vara skönt ibland.. Imorgon blir det att äntligen ta navelpiercing! Bea följer med in till stan då och sen åker vi till gamleby för att sova hos fina petra. kommer bli galet fint tror jag ;*

jag&petralovie


just nu:


är ensam hemma vilket är skapligt chill och har precis tagit bort sminket och bytt till mjukiskläder, underbart skönt! nu ska jag bara slappa och ta det lugnt, se på one tree hill och kanske skriva lite till på min uppsats. hoppas ni haft en bra dag allihopa ♥


i need a heartbeat

Sitter och håller på med en ny design, som jag gör på en testblogg så ni får inte se ngt än ;) Jag hoppas att jag blir klar snart, ska bara ta några nya bilder som Felicia får hjälpa mig med, så att jag kan göra headern. Det andra är i stort sätt klart. Skapligt nice asså! :)


& nej, jag har inga bra bilder för tillfället.


Bra att ha saker!


suddig bild men orkade inte anstränga mig..
två kroppspeelingar, en ny dagkräm och sminkborttagningsservetter.


Kom precis hem från en tre timmars lång bilresa..

Och minst två av dom timmarna pratade jag i telefon, så det kändes som att det gick fortare, haha! Stannade på A6 och shoppade också, köpte lite småsaker som jag tänkte visa snart. Ikväll blir det en massa plugg, ska skriva klart ergonomiuppsatsen som är några månader försen hehe.. Och så tänkte jag skriva lite på min historiauppsats, får inget gjort på dom lektonerna i skolan ändå, så lika bra att göra det hemma. Hemkunskapsprov skulle egentligen också behöva pluggas på men får se om jag orkar.

två väldigt suddiga mobilbilder från bilen, jag och bror på första :)

kan någon ge mig sommar?

i brist på någonting att göra sitter jag och kollar igenom massor bilder från somras, finns inga ord för hur mycket jag vill ha sommar NU! vinter och kyla är verkligen inte min grej, det är en sak som är säker. kanske har glömt att berätta också att i sommar följer ju ida med mig och min familj till grekland, det kommer bli skapligt nice tror jag!

doktorinnans i somras, fin shortsbränna jag hade då.. haha!


i ulricehamn

och det är såhäääääääraaaaa tråkigt...... VA SOCIALA

grym låt!

30 Seconds To Mars – Hurricane 2.0 (feat. Kanye West)


vickan lookalike aa


skapligt bra morgon! hahah aaah..

jag vet att ni älskar mig för den jättebra uppdateringen :) haha nae men vafan jag har inte tid med datan alltid! började morgonen helt perfekt, HAHA! smart som jag är glömde jag min mobil på bussen och så fick jag, bea och vickan ringa och väcka stoffe för att han skulle åka med sin bil och hämta den och sen komma till oss och lämna den. och han gjorde det, skapligt snälla vänner jag har haha! missade första lektionen och det var ju himla sorgligt ;) har iaf matte nu, efter skolan blir det och dra in till stan och sen sova hos söta felicia. kommer kanske något inlägg ikväll, får se. ha de bra iaf, PUSSSS


snygga feffyboiii <3


it's what you do to me

sitter och snackar med ida just nu ska snart gå och lägga mig, fyfan vad duktig jag är ju! :D gick och la mig elva igår också, första gången på väldigt länge det har blivt så tidigt.men ändå så var jag konstigt nog sjukt trött idag i skolan. men har inget mer att skriva om känns de som, så puss godnatt ♥


you're simply the best


in schooool

har bild just nu, och vi ska göra ett eget skivomslag till ett album typ. har hållt på med det i evigheter nu men de är så segt när man inte har använt photoshop innan, men jag sitter iallafall och kollar psbloggar och försöker lära mig lite. albumet jag har valt är eminems recovery, för att jag tycker det är så sjukt bra, har fortfarande inte tröttnat på låtarna alltså haha. påminner mig om sommaren som fan också, och jag längtar ihjäl mig! slutar vid halv och sen tar jag bussen in till västervik vid 10 över fyra för träning. kommer hem ikväll någon gång, hörs då pusss.


<3


några bilder från neas tjejfest!

alla bilder finns ute på facebook (klicka här för att komma till albumet), men jag tänkte att jag lägger upp några här iallafall :)




puss på er tjejer! :*

GRATTIS BROR ♥


13 år!
de känns som att jag var mycket större när jag var 13 ;o typ börja sjuan, bli tonåring, säkert börja röka och sånt där..
känns lite konstigt faktskt! men vafan, han kommer alltid vara sju år i mina ögon så är de bara :)


Fredagens shopping


+ ett par tights, vanliga svarta med ngt mönster på :)


dåligt med uppdateringen, men tjejfesten blev lyckad med fina flickor!

Blev att äta, snacka och senare se på film. Mysigt var det! Och bilder kommer, när nea och felicia orkar logga in på msn och skicka dom haha! Jag och ida sov också över hos linnea, satt och sjöng singstar till 4 typ.. life hahah, och idag var jag tvungen att åka hem tidigt för att min bror fyller år och så skulle det komma lite folk hit. Nu har jag precis ätit god mat, och snart blir det semlor!
Och just det, bilder på vad jag köpte fredags kommer snart också.


bild från fredags när vi fixa oss §


ITS FRIDAY IM IN LOVE

Kom precis hem från kusinerna, där vi har firat Filip och Oskar. Var helt okej, bara åt mat & efterätt och sen kunde jag dra (y Så nu väntar jag på några fina brudar som ska komma hit. Får se vad vi hittar på men antagligen inget speciellt, måste ju peppa inför morgondagen & Linneas 15års fest! :) Åker in vid 12 någon gång med Eve, Lisa och Vickan, och går på stan lite innan och träffar Felicia och Ida! Riktigt fint ♥


i stor brist på bilder fick de bli den här..


baby i got a plan, runaway fast as you can

Har inte hunnit med så mycket mer än två stycken 1minutsinlägg idag haha. Hände en sak, men det ska vi inte ta här! Åkte inte och tränade idag, kände mig seg och hade inget ork till det alls. Åt allafall precis semlor, snacka om gott, skulle lätt kunna leva på det lovar.
Nu ska jag fortsätta att vara social med roligt folk på msn och lyssna på grym musik/life., heheh :D


mums!


svar - skostorlek

Anonym om Röda converse, äntligen!:
Vilken skostorlek har du? :)
Jag har skostorlek 37-38, det är olika vad det är för skor och affär.
Om det nu var så kul att veta, haha!

dagens outfit..

som jag hann ta bild på imorse, men inte lägga upp dock. men här får ni den iallafall:

linne - jc
tröja - monki
jeanstights - cubus elr gina? kmr inte ihåg
+ smycken från massa olika


Röda converse, äntligen!


Hade ju bett Eve att köpa röda converse till mig när hon var Thailand, och dom kostade bara 200 där! Inte äkta dock, men dom ser ändå precis likadana ut så det spelar ju ingen roll :) Har massor outfits som passar till röda converse, så äntligen kan jag ha dom!

Träffade precis en vädligt saknad Evelina!

Som har varit i Thailand i en månad! EN MÅNAD!! Länge som fan ju. Måste kännas jättebra att komma hem till varma underbara Sverige igen :)... Och något brun var ju ungen ;o neger fan haha! Vill också åka tll Thailand.. Fick se massor bilder på klättrare och alla berg, någon gång måste jag dit alltså!


Eves och Lisas armar, haha lite skillnad där! ;)


How can i decide what's right, when you're clouding up my mind?

Skolan dag var helt okej, men jag fattar inte varför jag är så jävla trött!? Eller ah kan vara för att jag inte sover men.. Igår gick jag och la mig typ vid halv 11, som är väldigt tidigt för att vara jag, men kan ändå inte sova på hur många timmar som helst. Det suger ju.. Det är väl för att jag helt har vänt på dygnet helt och hållet på lovet och inte vant mig vid de vanliga igen antar ja.


två mobilbilder från idag. första på fanneälskling och mig, och den andra är från kemin, haha bjuder på den!


DAGENS OUTFIT


Tänk på att det är en stressig morgonbild, därför är det inte den bästa precs. Men nu måste jag skynda mig till bussen, laaater!


What am i gonna do when the best part of me was always you?


En av mina favoritlåtar faktiskt, det underbara bandet the script, med låten breakeven.
Maddi Jane är ju så grymt duktig! Och vad är hon, typ 11 år? Och hon har den där rösten. Helt sjukt.


TISDAG

Skolan var inte så jobbig idag iallafall, man garvar ju hela tiden när man är med cpfolket haha! Sitter på gårn nu med folk och ska snart ta bussen in till stan för att träna, som jag inte har gjort på tre veckor! ;o De kommer kännas jättekonstigt nu, och så har jag tröttnat på det lite också, förra terminen hann jag knappt med träningen för vi hade så mycket plugg. Men får se hur de blir nu.. Kommer hem 8 eller 9 ikväll, så då kanske de kommer nåt mer inlägg. Puss så länge!

BLACK AND WHITE

look for the girl with the broken smile
ask her if she wants to stay a while
and she will be loved
she will be loved


måndag

Gick hem till Herman först och så skulle tydligen Vickan fram och gymma så då gick vi dit o kollade på henne ett tag haha (y) Träffade Lisa lite senare också. Och nu så skulle alla äta så vi drog hem. Tror inte jag orkar va med någon mer ikväll, ska bara ta det lugnt och sen kanske det är bra att försöka sova lite tidigare ikväll eftersom att skolan börjar imorgon. Men aja nu ska jag laga mat, pusss


var ju tvungen att lägga upp den här ''jättecoola'' bilden på herman hahah.. xd


drar ett häng med dom här coolingarna

haha gamla mongobilder ♥

RESULTATET:


Klippte bort det slitna nu, det kanske var 2 eller 3 cm, så håret känns jättekort nu! Och så har jag slingor i, och som man ser så blir dom lite orangebruna, det är för att jag fortfarande har så mycket färg i håret som det reagerar så. Det känns iallafall lite ljusare nu, och om en månad eller något när det svarta och röda färgen har försvunnit mer kan jag göra mer ljusa slingor. Så till sommaren kanske det kan bli lite mer mörkblont som jag vill ha det :)

frisören imorgon..

Vet inte hur jag ska göra med mitt hår. För er som inte vet om mitt fail kan jag berätta..
Jag tröttnade så sjukt på mitt hår, de bruna, hade världens utväxt och håret såg allmänt trist och tråkigt ut. Så jag bestämde mig för att färga det mörkrött, vilken är sjukt snyggt, men det blev ju knallrött.. Dagen efter skulle jag färga om det till brun, men det blev svart. Haha shit asså. Gjorde en avfärgning på några slingor, men är fortfarande inte nöjd, dom flesta säger att det är snyggt och att jag passar i det, men jag trivs bara inte i så mörkt. Ska göra en till avfärgning, men risk för att få döslitet och missfärgat hår, men aja får hoppas på det bästa..

såhär mörkt är det nu, utom att det är några ljusare slingor i.

p e t r a k a m e l

Idag hoppas jag på att min fina vän Petra kommer hit. Var egentligen jag som skulle åka till henne men jag kom på att jag ska till frisören halv elva imorgon. Så det hade blivit lite svårt om jag skulle sovit hos henne för då hade jag behövt ta bussen som går typ halv 8 på morgonen, och det är typ liite för tidigt kanske.. Måste iallafall träffa bruden snart, alldeles för länge sedan!


fyra favoriter från cocoo.se


fastnat för dom här ringarna från cocoo.se, så grymt snygga! smycken i silver och svart är mest min stil, och det passar ju till det mesta också. ska nog klicka hem iallafall någon av dom ♥

livet äger ju lite iallafall

kom just på att ida kommer hem från säffsen idag! saknat henne galet mycket, blir o träffa henne en stund sen innan hon åker till västervik. det finns så mycket vi behöver prata om. nu ska jag vara lite fet o äta pizza, lateroo ♥


pusss


don't ever forget how much you really mean to me

bara nåra dagar kvar till skolan börjar igen, shit va snabbt de har gått.. tycker inte de ska bli så tråkigt ändå, blir kul o se alla igen. och så kommer eve hem snart, GAAH längtar ihjäl mig! ♥ idag har varit en sån här dag man inte har haft ngnting att göra, drog bara och solade förut, lite gjort iallafall. vill inte va hur blek som helst nu när jag har så mörkt hår, kan se lite emovarning ut..


gammal bild på mig och mina HOMIES ♥



agfhujikdghj

haha tycker synd om alla er som fortsätter kolla bloggen när de inte kommer nåra inlägg (n) har bara inte kännt för de på sista tiden, gjort en massa saker hela tiden och då blir de ingen tid för bloggen. men vem vet de kanske kommer upp nåra inlägg ibland :)

RSS 2.0