pluggar...

engelsk bokrecencion som ska vara inlämnad imorgon, (har inte läst en sida av boken hehu), kemiprov på torsdag, engelska och franskaglosor, och sen ska jag hålla i någon dans på idrotten också kuuul, nån som vill byta kanske? fattar inte varför jag tycker det är så jobbigt men orkar verkligen inte att plugga just nu. men det är bara att stå ut! och på måndag får vi reda på om vi kommer in på linjen vi valt med betygen vi har nu, kommer dö om jag inte gör det. vad jag har förstått är det väldigt många som har sökt likadant som jag så ah får ju se hur det går huehueheue PUSSS
randombild

you'll always be my number one

lördagskvällen spenderades med mina brudar evelina, lisa och ida. det var ju earth hour så vi släckte ner och satt med ljus, chips och dipp och bara snackade. slutade med att vi alla fyra somnade i idas säng vid två ungefär haha! kom hem vid tre någon gång och var redigt trött, så det var riktigt skönt att verkligen få sova ut idag. eller ah, tills ida ringde och väckte mig vid halv tolv iallafall ;)

idag bestämde jag, lisa och ida oss för att gå och köpa glass och se på film, blev att de på "hämnden", den var lite konstig, men bra ändå. måste snart ta tag i mitt liv och plugga på ett bioligoprov tills imorgon. har inte orkar göra det tidigare så nu blir det hårdpluggning istället, jooobbigt. men jag har haft en riktigt grym helg!

bilder från petrahänget

sov över hos petra fredag till lördag och idag har jag varit i norrköping hela dagen med ida därför har jag inte haft tid att uppdatera. men här får ni en liten bildbomb från fredags!
haha aa låter bilderna tala för sig själva.. blev en fredag med mycket skratt, snack och mys! måste göras om snart igen, älskar dig bruden

Mina spotifylistor

byaagnes,
chillmusik
bästa ever
FEEEST
sleepmode
sen har jag typ 10 till onödiga men, det här är dom jag mest lyssnar på, beroende på på humör och tillfälle!

home is wherever im with you

skaplig stekarbild asså! haha. idag var det verkligen vår på riktigt, hur härligt som helst. var ute på ljusgården på rasterna, köpt en massa glass, lyssnade på vårmusik och aaah, life is good!

nu har jag precis duschat och städat på mitt rum, det behövdes verkligen kan jag säga. .hade inte ens packat upp väskan sen jag var hos ida, och det var liksom länge sen man såg golvet! heh.. ska iallafall dra på ett avsnitt one tree hill nu och äta något tänkte jag. laterooo :D

godmorgon

drar till skolan nu, har en lååång tisdag framför mig och jag kommer hem runt halv 9. ha en bra dag alla!

dagens inne & ute:


hann ta två snabba mobilbilder innan skolan. så här såg jag ut idag! ny skinnjacka btw, köpt på vero moda, 400.

på bussen med vickeeey


galet snigga.. är snart i västervik och då möter vi anna och ida för lite shopping, väldigt fint!


i've done my best to give you nothing less then perfectness


kan ju bara säga att nationella i fysik idag gick riktigt jävla dåligt, kunde ingenting verkligen.. hmm kan man sänkas från vg till ig pga det? :( hoppas inte. aja imorgon är det fredag och då åker jag till västervik efter
skolan för att sova hos idaaay. och på lördagen åker jag vidare till gamleby och sover hos en mycket saknad petra! kommer inte hem för än söndag, så det kanske blir lite dåligt med uppdateringen, sånt som märks. men jag har en fin helg framför mig iallafall!

studiedag, gillas!

har varit med evelina typ hela dagen ♥ var ute och fotade i det fina vädret, vääldigt mysigt! det var faktiskt riktigt skönt när det inte blåste, äntligen är våren på väg for real!
älskar dig

16e bilden: En bild på dig själv.

från januari

det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer


liten agnes
den här tisdagen får spenderas framför tvn istället för i skolan. mådde illa och var yr hela dagen igår, och det är inte bättre idag precis. trodde att jag var på väg att få maginfluensa, många som har fått det nu, men har inte spytt som tur är. phuh, hatar verkligen det där. imorgon blir det inte heller någon skola, för då är det studiedag, woho! vet inte riktigt vad som händer då, hoppas att jag känner mig bättre då iallafall.

15e bilden: En person som du vill vara med.


-

12e bilden: En bild på din vardag.


13e bilden: Du och någon klasskompis.
Image and video hosting by TinyPic


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

lördagen bestod av att baka kladdkaka, se skräckfilm och mysa! med sällskap av evelina, ida och bror blev det finfint. kom precis ut ur duschen och tänkte skriva klart min geografiuppsats som ska vara inskickad idag, men naaae så är boken borta, hittar den inte nån stans.. tur att jag har min bigmama (vickey), så att jag kunde låna boken av henne!

bilder från igår

blev en trevlig kväll igår med fint folk, måste göras om! började kvällen hos rasmus men lite senare drog vi till en annan hahaha. är iallafall med ida just nu och får se vad dagen har att bjuda på! lateeeeeer

freeedag och jag är happy!

känner mig överpepp asså, älskar fredagskänslan och att ha en hel helg framför sig ,  äger! och så har det varit mysigt vårväder hela dagen, det är verkligen inte fel. ikväll blir det nog att dra till överum på fest hos antingen bea eller rasmus, vet inte än? aja får se! men innan det ska jag umgås med lite underbara vänner, får se vad vi hittar på för roligt. HUGSSSS


bild från nyss hahah!

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

fannie ringdahl ♥

we're smiling but we're close to tears

har pratat med felicia en stund på telefon, jag saknar dig verkligen vännen ♥
sitter och lyssnar på bästa the script just nu, love them! resten av kvällen är det nog bara att ta det lugnt och plugga som gäller! geografiuppsats, engelskaglosor och hemkunskap står på listan. inte allt för roligt, men det måste göras så. ska även äta semla senare för jag gjorde ju inte det igår, ha de göööttt!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


typ världens snällaste människa som alltid ställer upp ♥

bouldertävling i västervik

Är väldigt förvånad över vinsten, var sjukt trött & seg eftersom jag kom hem rätt sent på lördagnatten haha, och så har jag tränat så dåligt på sista tiden. Men det kanske är bra med uppehåll ibland helt enkelt :) aja här kommer mera bilder:
kul att man ser ut som ett cp när man klättrar, alltid lika fina miner heheh :)))

biiildeeeeeeeeer

tjaaaa! har varit usel uppdatering igen jag vet, har inte haft någon tid för datan. men har en massa nya bilder nu! från tävlingen igår och från lördags i gamleby. här kommer några från i lördags;


got to find a way to get next to you

Har sovit bort hela dagen idag, hehe duktigt agnes. Men så måste det få vara ibland! Drar bort till Vickan snart för att träffa lite fina brudar. Ikväll kommer Fannie också och vi åker till gamleby och umgås med lite trevligt folk!

Har skapliga klädproblem, känns som att jag inte har något snyggt att ta på mig, måste verkligen åka någonstans och storshoppa snart!! Kollar runt på olika sidor på vårjackor, måste det finnas typ tusen snygga så man inte kan bestämma sig? Vill verkligen ha en jeansväst också, hittade en dösnygg på nelly, kanske typ 1000 kronor för dyr.. Men man kan ju alltid drömma ;)
västen hittar du här

9e bilden: Någon i din släkt.


kusinerna ♥

8e bilden: En person som du saknar.

Image and video hosting by TinyPic
tjejerna från klättningen!

hej onsdaaag!

Har nog den segaste dagen & tråkigaste schemat på onsdagar, och nu blir det ännu mer skolarbete! Ska plugga historia, har prov på fredag och imorgon blir det träning, alltså inget plugg. Får se vad som händer annars ikväll, har bara lust att chilla och se någon film, okej det slutar ändå alltid med onetreehill men.. :) Ha en bra kväll!
jag och vickeeey ♥

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


RSS 2.0