helluuuu

förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft två grymma dagar och nätter i västervik så har inte haft tid att blogga. varit med en massa roligt folk, åkt bil, festat och grillat. haha haft askul iallafall! tog två bilder från anna från igår, ganska suddiga men skitsamma.

hårolja

Hjälper mot slitna toppar och torrt hår. Rekommenderar den starkt!
Finns hos frisörer, jag köpte den för 249:-

efter klippning och slingning:

Nyduschat och ofixat nu dock.
Fick klippa av ungefär 2cm, inte kul!! Men nu ska jag verkligen vara noga med att sköta håret så det inte slits. Köpte en hårolja som jag tänkte visa sen, har haft den innan och den är verkligen grym! Färgade också ögonbrynen och ögonfransarna. Och efter att ögonbrynen hade varit både gröna och svarta blev dom helt okej till slut hahah

Headers

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så drog på datan och sitter och lyssnar på musik. Funderar på att byta ut bilden i min header! Är grymt trött på den verkligen, men får se hur jag gör. Här är några av mina förra headers:
det är ju pinsamt hur man har sett ut..

These words are my heart and soul

Dagen har bestått av steek, häng vid golfkiosken där ida och eve jobbar, och mys hemma hos mig med fint folk. Imorgon ska jag till gamleby tidigt och slinga håret och färga ögonfransarna och ögonbrynen. Ida foljer med för att vara social med mig, drygt att bara sitta själv i massa timmar ju :) Senare på kvällen är det tjejkväll hos fannie som gäller! ska bli redigt fint ♥

those three words are said too much, they're not enough

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything, or anyone
If I lay here, if I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

hänger med vickey och eveee!

har fett kul och ni är dumma i huvet <3 PUSS

tröttnar aldrig

I hope it's something worth the waiting,
It’s the only time that I ever feel real.

-

kusinerna är här och vi ska äta påskbord senare. brukar inte fira påsken så värst mycket men har iallafall fått påskägg och pengar, haha gulligt ju! och fyfan vilket väder det är, helt underbart verkligen. det får mig på bästa humöret!

you gonna make me stay forever

gårdagen hos vickan blev lyckad! som alla andra fester hos vickan då ;) började med att jag och brudarna åt mat och chillade och sen lite senare kom det lite pojkar också. ida sov hos mig också och vi var riktigt trötta när vi kom hem , och somnade lite över tre nångång.
här kommer ännu en bildbomb:
haha fiiint! men nu ska jag ut med mina kusiner en stund hiihi, pusss

i hope it's something worth the waiting



äntligen påsklov! sover hos bästa ida inatt, och imorgon blir det fest hos vickan. riktigt fint! 

It's okay not to be okay

Sometimes it's hard, to follow your heart
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising
Just be true to who you are

lördags


skolavslutningsklänning beställd!

sen ska man ju ha en till avslutningsmiddagen, och en till festen också. har kollat lite och hittat tusen snygga, beslutsångest då ehe.. och så ska man bestämma skor också, och det finns så galet mycket snygga!

länge sen

har varit grymt dålig uppdatering haha, men börjar blogga lite nu igen tänkte jag :)

idag fyller den bästa människan på jorden år, grattis ida! har spenderat dagen ute och solat med henne och evelina, riktigt mysigt var det, tog även lite bilder. har gått runt utan smink hela dagen också, sköönt borde göra det oftare, fast vågar inte haha!

igår hade ida tjejfest och det vart riktigt lyckat med massa snygga b-rudar! började med att äta god mat och en massa snack och sen vart det parttyyy. bilder från det kommer så fort jag får dom av ida. pusslove!



vickan 16 år


6 april, och idag fyller en av mina allra bästa vänner år! vi har kännt varandra hela livet och i stort sätt växt upp tillsammans och du betyder jäävligt mycket för mig ska du veta. grattis, jag älskar dig!

fick en kändiscrush!


luke pasqualino. hur kan en människa vara så vacker?

RSS 2.0