Fannie & Frida


Sitter i överum hos Fannie med henne och Frida. Är glad att jag är sams igen Fannie ♥! Vi hade tänkt tälta inatt men det känns inte så lockande i det här vädret ;o Får se vad vi hittar på istället jag är fett sugen på att åka och bada i regnet iallafall! Huhu fett mysigt :) 

EVERY TEARDROP IS A WATERFALLI turn the music up, I got my records on
I shut the world outside until the lights come on
Maybe the streets alight, maybe the trees are gone
I feel my heart start beating to my favourite song

Är så trött på dig

Du måste lära dig att det finns andra här i världen och hela jorden kretsar inte runt dig och dina "problem" som bara är påhittade i ditt huvud. Du verkar inte klara av att andra människor har kul eller mår bra utan dig? Det är ingen som har gjort något fel och om du tycker det så måste du öppna ögonen och försöka se saker från lite annat perspektiv. Jag älskar dig, men det är synd att du är beroende av all den här uppmärksamheten, för i slutet är det ingen som orkar med allt ditt tjat.
Lev ditt liv och vad glad, man lever bara en gång! ;)

Skolavslutning 17/6-2011

Lite sorgligt var det faktiskt, när man tänker på att man aldrig mer kommer gå i den skolan med samma folk. Man har ändå en hel del fina minnen.. Klart det har varit jobbiga tider och tjaffs, men vi har ändå alltid lyckats göra det till något bra, värt att minnas! Kommer sakna allt och alla sjukt mycket ♥ här kommer en bildbomb från idag!
ååh kommer sakna er alla!
nästan hela 9an ♥

Tackar för alla rosor, presenter och pengar också!
Nu peppar jag inför festen ikväll, som antagligen kommer vara den sista gången som hela nian är samlad tillsammans, tror det kommer bli grymt!

Here we are at the finish line

Vad har jag gjort för att förtjäna det här? -.- Trodde det var körtelfeber först men det liknar mer halsfluss. Fan har inte ätit något på hela dagen och kan inte dricka något heller, och inte blir det bättre av hög feber. Var i stan förut och köpte en ny klänning till avslutningsmiddagen, sjukt jobbigt när man mår såhär trodde jag skulle svimma i affärerna :o Men jag hittade iallafall en som var helt okej, om den ens kommer till användning vet jag inte.. Nu ska jag fortsätta att kolla på film/sova och hoppas på att känna mig lite bättre!

det här låter sjukt men jag vill verkligen till skolan imorgon!

Livet suger ju ibland

Vaknade imorse med helt sjukt ont i halsen, svullna halsmandlar typ, och feber.. Kan inte äta nåt för det gör så ont när jag sväljer.. Kuuul, nae inte precis! och så är det avslutningsmiddag imorgon och avslutning på fredag, kan ju inte vara sjuk då ! :( Stanna hemma idag och ska bara ta det lugnt och får hoppas på att det hjälper..
Don't believe their lies told from jealous eyes, they don't understand.

Give me everything

Guud vad varmt det är ute, går ju knappt att andas vafan! Men ska inte klaga på det, man har ju längtat hela vintern trots allt. Kom iallafall hem från skolan för ett tag sen och nu ska jag och några mer åka ut med båten till någon ö och bada och ha det mysigt :) later!
Bjuder på en stekig mobilbild på mig och alva :*

Just remember that we had fun together

Kvällen har bestått av plugg och sen bad med lite roligt folk. Bilder från det kommer upp imorgon. Det gick ju att vara i ett tag idag, 18 grader var det så ganska skönt. Annars rullar livet på och jag bara peppar tills skolavslutningen, sommarlovet och Grekland!! Älskar att ha saker att se fram emot, man blir typ lycklig!
hähä seriös till max!

Du är det bästa jag har

Tack för att du är så jävla bra, för att du alltid finns där när jag behöver dig, för att du alltid förstår mig inifrån och ut, för att du kan få mig från ledsen till glad på bara några sekunder, tack för att du är du!

Fina häng på lovdagarna!

Har ju haft ledigt i två dagar nu och det har varit riktigt skönt, hängt med fint folk, eldat och massa annat mysigt! Idag har jag stekt med Vickan på sandgläntan, och sen kom Ida, Oscar och Lisa. Har nog fått lite färg tror jag iallafall :) Ikväll blir det att vara ute med nåra ser det ut som, får nog även träffa en saknad Fannie!

RSS 2.0