memories ♥


bornholm 2010

Hos bästa ida


Idas kusin och killen hon gick med på bilden. Vi har kollat lite affärer på stan, köpte bara ett sött linne från vero moda! Har också varit i stadsparken och kollat på alla fina studenter och nu är vi hos ida och chillar. Vet inte vad som händer ikväll men det är sånt som märks!

Orientering i gamleby

Haha så seriöst med instoppat! ;) Idag har det varit samhällskunskapprov på förmiddagen och sen orientering i Gamleby hela eftermiddagen. Låter inte så jättekul ju?  Och det var det inte heller! Hemma nu iallafall och har bara ätit och lite än så länge. Har ännu ett prov imorgon i geografi som jag inte har kollat på någonting än.. Blir att göra det lite och sen kanske jag hinner gå och sola. Hör av mig senare!

Who cares ehough?

Och med den bilden säger jag godnatt!

Äta och sen plugga!

Idag har jag varit hur seg som helst, inte orkat jobba någonting på lektionerna och bara velat sova! Men icccke, har prov imorgon och uppsatser att skriva klart. Varför ska det vara så mycket nu i slutet? Fattar inte lärarna att man är trött på det? Men det är typ bara 14 dagar kvar i skolan nu, och sen har man ett långt sommarlov framför sig!

höga jeansshorts

Idag går jag runt i ett par nya höga jeansshorts, som min snälla mamma köpte till mig igår! HM 249:-

Klasströjor


Våra klasströjor kom hem igår tillsammans med mjukisbyxor med namntryck på. Snigga ju!?

Bildbomb från igår

Det blev en fin kväll igår med trevligt folk. Badade och sen drog vi hem till mig och kollade på film. Tur att man kunde sova länge idag för att det är studiedag! Hade tänkt träna idag men ångrade mig, har en hel del plugg som ligger och väntar så får bli att ta tag i det istället.

verkligen jättevarmt i vatten mitt i natten! huhu eller..?

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå


Letar efter nåt att säga som kan ändra allt,
Nåt mer än det jag redan sagt..

nyslätt i lördags


jag älskar er

i won't ever be your cornerstone

Sitter och väntar på lite fina vänner som kommer hit snart och vi gå och köpa lite godsaker och ha picknik i solen tänkte vi, mysigt! Den dåliga uppdateringen beror på att jag åkte till västervik i torsdags och sov där till fredagen, så var det KM på gymnasiet och direkt när jag kom hem blev det att spela minigolf på tättö och sen film hemma hos vickan. Har haft fullt upp alltså!

slänger upp en dagens!



mina inlägg publiceras inte...!?

hade gjort två inlägg, men inget av dom har publicerats än, hatar verkligen blogg.se ibland..

Dagen har varit ganska chill, som alla tisdagar. Blev ingen träning för hade ingen lust med det alls. Det blev istället att va med några töntar och köra runt lite med deras bil i några timmar typ haha. Fint iallafall! Ska ta en dusch nu och sen inta min favoritplats, sängen ♥♥ heh pussss

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


Kom precis hem från en heelt vanlig dag i skolan, eller..? Vi är nog den mest hatade klassen haha! Ska iaf försöka ta tag i lite plugg nu direkt så jag kan gå ut och grilla med några sen. Riktigt fint tror jag det blir!

ny design

var så sjukt trött på den gamla, och den här är lite mer sommrig och fräsch tycker jag. tryck på f5 för att se den!

yesterdays


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Det blev en galet fin kväll och natt hos evelina igår. Åt god mat, dunkade musik och några av nötterna badade också mitt i natten haha.. Har verkligen jättekul ihop med er brudar! Håller på att redigera lite bilder nu som togs igår, lägger upp en nu och dom andra kommer upp någon gång under dagen.
jag anny och vickey ♥

veronica maggio

Hon är grym! Det enda jag lyssnar på för tillfället, och extra kärlek till dom här låtarna

naaaaww!

något av det gulligaste jag har sett, verkligen :')

everybody just have a good time

har inget bättre än mobilbilder just nu så det får duga :)
får be om ursäkt för väldigt dålig uppdatering. men så får det bli ibland när man lever livet! 
allt är som vanligt just nu, njuter av vädret och umgås med mina underbara vänner. ikväll blir det tjejkväll hemma hos evelina som fyller år på måndag, grattis i förskott gumman ♥ ska gå ut och steka lite nu tror jag, ciao så länge!

livet är ju för bra ibland alltså!


verkligen älskar solen och vädret just nu, så jävla underbart!


grooveshark

(bilden är en länk)
eftersom jag efter fyra dagar bara har ungefär 3 och en halv timme kvar att lyssna på spotify, och cirka 8 låtar jag inte kan lyssna på, så får jag helt enkelt börja lyssna här istället! känns så onödigt att lägga pengar på premiuim när man lika gärna kan lyssna här hur mycket man vill.. så; goodbye spotify och hello grooveshark!

och du lärde mig att fullständigt försvinna

bild från januari.
första skoldagen idag efter lovet, var ganska chill ändån. saknat folket så det var bara kul att få träffa alla! efter skolan skulle jag egentligen ha bastat med några hemma hos herman men det blev inte så sen. gick istället ut och sprang, duktigt ju! nu sitter jag och lyssnar på kent och tänker på en massa skit, som inte är värt att tas upp här på bloggen.

fuck you spotify



gårdagen

blev en lyckad valborg. såg dock ingen brasa, buhuu asså.. haha! började iallafall hos lunte med lite snack och dricka, sen åkte vi vidare till västervik och där blev det stan och träffa massor kul folk! drog också till en fest ett tag, och satt på corner en stund med folk. har tyvärr inga bilder eftersom vi glömde kamera. tog nattbuss hem och somnade sent, så blev att sova hela dagen idag huhu. inte gjort någonting typ, bara chillat vid datan, sett film och ätit glasss!


RSS 2.0