I will never win this game without you


Kan inte finnas en människa som inte håller med om att jag har världens finaste bästa vän?
Efter skolan så drog jag och Ida ett spontant häng och gjorde goda pannkakor och pluggade lite. Hon drog hem nu för ett tag sen och jag ska bara ta det lugnt restan av kvällen tänkte jag, kollar lite vampire diares och sen försöka sova hyffsat tidigt ikväll. Måste ju ladda upp mig lite inför helgen och lovet, för då kommer det inte finnas tid att sova kan jag lova!

You're a cinema, I could watch you forever

Den här dagen började med en mycket behövlig sovmorgon. Och efter en halvtimmes lektion har vi en håltimme för att sedan ha idrott som jag hoppar över idag pga huvudvärk osv. Så för min del känns det lite onödigt att åka till skolan för en halvtimmes lektion på morgonen.. Stannar nog hemma och drar iväg till skolan efter lunch istället!

Tycker om dig bruuden


Bilderna är tagna av Felicia igårkväll.
Blev en redigt fin kväll med tårtbak, snack och mys och Lovisa blev även min nattgäst. Trevligt trevligt!
Nu sitter jag och chillar framför datan, och idag har jag inget speciellt planerat förutom att jag ska plugga en massa, och sen träffa Felicia lite senare. Alltid massor att göra precis innan lovet, men det är bara att stå ut det sista nu! För helgen och lovet ser ut att bli riktigt bra alltså, med massor roliga saker planerade. Längtar!!

That's right


Somehow, we'll keep moving on

Godmorgon finisar. Det blev en bra gårkväll med skönt folk, film, osv. Trevligt! Slutade med att jag gick och mötte upp Felicia mitt i natten och så sov hon här. Felicia drog nyss iallafall och nu ska jag lyssna på musik  med hööög volym och städa hela min lägenhet. Duktigt känner jag! Och senare idag ska jag umgås med mina tjejer Vickan och Ida, äta tacos och sånt mys, och på kvällen blir det ev. feezzt. Ha en bra dag!

Och såhär ser jag ut todayy

we found love in a hopeless place

det är ett jävla tjat om att jag inte uppdaterar bloggen, så jag tänkte förklara mig lite. jag har jag bara 5GB i månaden att använda för jag har mobilt bredband, och den här månaden tog dom slut väldigt fort så jag har inte haft något internet! eller det funkar, men förjävla segt så det alltid slutar med att man får ett utbrott på datan och sen ger upp.. sen har jag en vän vid namn Lovisa som rååååkade slå in fel pinkod 3 gånger, så jag har inte kunnat komma in heller. fast har fixat det nu idag, fortfarande jävligt segt dock. men antagligen blir det bättre uppdatering nästa månad! 
bjuder på några bilder på mig och mina fina kåmpisar

Todays


Hade ingen fantasi vad det gäller klädsel idag, så det fick bli en lite småtråkig outfit i svart & grått tillsammans med några enkla smycken och uppsatt hår.

It's always darkest before the dawn

Iphonepics. Har franskaprov idag, kommer gå åt helvete rent ut sagt! Kan väl sådär 10 glosor av över hundra, känns väl lite sådär...
Kan ju trösta mig med att det är den enda lektionen jag har iallafall, börjar vid 1 idag, helt okej med sovmorgon alltså! Ska kolla ett avsnitt av vampire diares nu. Annars är ju one tree hill det enda jag kollar på, men det är dags att testa något nytt kände jag!

WIZ KHALIFA


This is the start of something good, don't you agree?


bilden är tagen igår av Felicia

Idag har vi haft en halv frilufsdag med klassen, orientering och massa snack om naturen och allemansrätten. Kan väl inte säga att såna här dagar hör till mina favoritdagar, tycker inte alls om att gå runt i skogen bland massor med äckliga djur osv.. Nu resten av dagen har jag inget planerat, ska bara vara hemma och ta det lugnt och ta tag i att plugga på mitt franskaprov, kan behövas!

Hängde lite med den här bruden idag

Vi gjorde goda pannkakor, snackade om allt mellan himmel och jord, och var lite allmänt dampiga!

Lite nytt dåvaaaaa

Kände att det var dags för en förändring. V et inte alls vad jag tycker om den nya headern, men aja den får duga!

The rumours say that you're very sorry.Oh no you're not sorry, no you're not.

Jäklar vad grym uppdatering det har varit i helgen ju.. Eller? Men jag tänker faktiskt skylla på stället jag har varit på, absolut ingen täckning eller internet, riktigt kul. Elleeeer? Enda stället det har funnits täckning på var utomhus och i ett enda rum, så det var bara att gå dit varje gång man skulle skriva ett sms eller kolla facebook! Hur klarar man av att bo där liksom? Haha

Bortsett från det så har min helg varit riktigt mysig, umgåtts med mina gulliga kusiner och släkten, ätit god mat, blivit 16 år, fått fina presenter osv. Nu sitter jag i bilen på väg hem och lyssnar på lite grym musik, kan ju vara det bästa! Kommer hem sent ikväll, kanske kommer ett till inlägg då, sånt som märks! Love /Agnes


RSS 2.0