fkn love you girl


mysiga koftor


koftor från gina tricot. (finns i fler färger)

det är precis en sån där man vill ha på sig en höstdag, själv skulle jag inte tacka nej till den längst till höger. får väl vänta tills helgen då jag ska till jönköping, och jag kommer antagligen få en del pengar på fredag, och då ska jag shoppa nya höst och vinter kläder, är så trött på allt i min garderob nu alltså.. blääää. ska även köpa ny vinterjacka, har sett en snygg khakigrön från HM men får se vad jag hittar :)

komm und hilf mir fliegen

sitter just nu och lyssnar på gamla favorit låtar,  av bandet som jag var beroende av för några år sen, som ni kanske vet har jag lyckats ha lite olika stilar under åren, haha.. tokio hotel! snacka om att minnen kommer upp när man lyssnar på låtarna.

lets be more then this

och som vanligt hinner jag knappt med att blogga på tisdagar och torsdagar.. och det på grund av träning, och idag va jag tvungen att plugga på engelska prov till imorgon, som jag och fannie inte hann med så mycket av igår precis haha ;d och idag var åttorna och niorna på någon teater i västervik, fett konstig var den! men man slapp skolan iallafall de är ju nice :) nu är jag fett trött och ska snart sova. puss <3

Kanye West - Runaway


nu drar vi och tränar!


sover över hos fannie inatt


vi kom precis hem efter en ganska slapp dag i skolan, håla på idrotten är aldrig fel! ikväll blir det träning, engelskaplugg och mys med fannie. och eftersom vi kom på det förut vid lunch ungefär att jag skulle sova här så har jag inte kläder eller smink eller någonting med mig, illa, men får låna av henne haha ;d


dagens outfit

svart linne - gina
jeans skjorta - JC
svarta tights - HM
klocka - guldfynd eller nåt?
halsband - vetinte
guldigt nagellack - lånat av lisa

på önskelistan


jag fyller ju år om mindre än en vecka,  den 1 oktober, och en ny mobil står verkligen på listan! har gått runt med en stenålders nokia alldeles för länge nu sen min vanliga gick sönder. klarar inte av det längre! vill nog ha en HTC iallafall. har hört att desire är bra, men den är dock slutsåld i stort sätt överallt! ;o annars det kanske blir en wildfire eller legend?

 


linnea gustavsson - bild från 25 september


galet snygg människan är!


gjorde om designen helt o hållet

inte världsklass precis, men de får duga :) o nu ska jag faktiskt försöka vara lite mer aktiv på bloggen, som jag alltid säger.. men vi får se hur länge de kommer hålla somsagt.
tycker ni att det blev bra? ♥


hej döda blogg

nu ska ja göra ny header och lite och så ska ja säga att ja ska börja blogga igen som jag alltid säger.. men ni vet ju hur länge de brukar hålla :D hehe

grym liten kille rappar


kärlek till han!

you found me

tjaaaa bloggen!
kan inte skryta om min uppdatering precis, har vart så mycket annat nu när skolan börjat och så. nian är helt okej! egen korridor och fett med respekt asså.. (haha nemen).
på fredag blir det fest hos frida, som fyllde 15 år i måndags, och också alva som fyllde samma dag, grattis igen tjejer :) annars är det inget speciellt som händer precis. läxor och allt sånt har redan börjat.
ska ut och springa lite nu iallafall, så bye!

petra&agnes
bild från ngn annan dag,


RSS 2.0