maybelline mascaror

Mascara är det vanligaste sminket, som nästan alla tjejer använder. Det ger ögonen mer fokus och öppnar upp hela ansiktet. Maybelline har väldigt mycket bra sminkprodukter, jag använder mig nästan bara smink av dom.
Jag har haft fyra olika av deras mascaror. Jag tänkte skriva lite om varje, både bra och dåligt.
Kommer skriva om volymen, längd, hållbarhet och separationen på fransarna.  


The Colossal Volum' Express Mascara
Den tjocka borsten gör att alla fransar får färg, skulle säga att fransarna inte ser längre ut, utan istället fylligare och tjockare ut. Det tar lång tid för den här att torka, så om man använder mycket mascara med många lager, rekomenderar jag inte den här. Åker lätt bort, bara man nuddar med lite vatten på fransarna löser den upp sig och rinner. Men så länge man använder lagom mängd och håller sig torr är den mycket bra.
Mitt betyg: GMaybelline Define-A-Lash
Ännu en volym-mascara. Den långsmala gummi borsten har massa piggar som färgar och ger volym till varenda frans. Du kan använda flera lager utan att få en ända klump. Mascaran ger lagom mycket längd och man får ett hyffsat naturligt resultat. En dålig sak med den är att den har lätt att kladda ut sig när man har haft den ett tag,  efter en hel dag kan det ha åkt ner svart färg under ögonen. Det är det ända dåliga. Annars är den bra, ganska billig, ca 150 kr, och den finns ofta på speciella erbjudanden på HM.
Mitt betyg: VG
Maybelline Great Lash
Lätt en klassiker. Jag hade alltid trott att det var nån meningslös skit mascara, efter som den bara kostar 45 kronor, det är ju ingenting! Jag var tvungen att testa den och upptäckte att den var jätte bra! Den har en liten borste, men det är inget nackdel för då blir det lätt att få det bra på underfransarna. Den ger lagom med volym och längd och är också vattenfast. Den tar nästan ingen plats i sminkväskan och den ger ett naturligt resultat.
Mitt betyg: VG


Define-A-Lash
Den bästa mascaran om du vill ha ett helt naturligt resultat. Ger ultimat längd och delar fransarna helt perfekt. Kanke inte blir så på första draget, men med två lager är den helt perfekt. Håller sig en hel dag utan att färga av sig eller kladda. Helt och hållet min favorit. har inte så mycket mer att säga, hittar inget dåligt med den.
Mitt betyg: MVGKommentarer
Postat av: frida

jag tycker själv att det rosa är bäst, har användt den ganska länge nu.

bra du skriver!

2010-03-08 @ 17:41:50
Postat av: Julia

Det gröna är super-bra! :)

2010-03-08 @ 17:42:52
Postat av: fanny

intressant inlägg & bra tips! :)<3

2010-03-08 @ 20:53:05
URL: http://fefffan.blogg.se/
Postat av: Emil

vilken rekommenderar du för mig ?

2010-03-08 @ 21:46:15
Postat av: PIPEN

jag ska vara riktigt snäll och säga att jag inte bryr mig :D pusssss

2010-03-09 @ 21:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0